Hoppa till innehåll

Om oss

Välkommen till Bowling Kanalen – din ultimata destination för allt som har med bowling att göra! Vi är en passionerad grupp av bowlingspelare som älskar att dela vår kunskap och erfarenhet om den här fantastiska sporten.

Bowlingkanalens syfte är att främja sporten bowling i Sverige. Bowling är en populär sport i Sverige men det finns fortfarande ett intresse att främja sporten då det inte tas som en seriös sport.

Vi för bowling framåt, för att vi älskar sporten så otroligt mycket!

Vi förstår att bowling inte bara handlar om att kasta en boll på några käglor. Det är en sport som kräver precision, teknik och strategi. Det är också en sport som främjar gemenskap, kamratskap och hälsa. Oavsett om du är en nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren spelare som vill förbättra ditt spel, så är du välkommen här.

Hos Bowling Kanalen kan du hitta allt från tips och tricks för att förbättra ditt kast till recensioner av de senaste bowlingskor och klot på marknaden. Vi delar också med oss av intressanta historier om bowlingens ursprung och dess utveckling genom åren.

Förutom vårt fokus på bowling, strävar vi också efter att bygga en gemenskap av bowlingspelare som kan dela med sig av sina erfarenheter och råd till varandra. Vi välkomnar alla att delta i diskussionerna och dela med sig av sina egna tips och tricks.

Så, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, är Bowling Kanalen den ultimata platsen för dig att förbättra ditt spel och njuta av allt som bowling har att erbjuda. Tack för att du besöker oss!